Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Gillar du människor och teknik? Göliska IT söker serviceinriktad supporttekniker!

Skriv ut

Dela

Twittra

supporttekniker

Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av V6-kommunerna Götene, Lidköping, Skara, Essunga, Grästorp och Vara. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning

Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Under vårt tak samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet. Idag är vi 65 anställda som arbetar med IT-support, systemdrift, IT-rådgivning, digitalisering, nätverk, projektledning och kommunikation. Allt vi gör genomsyras med engagemang, delaktighet och handlingskraft. När du arbetar hos oss är du en av Göliska IT:s viktigaste tillgång – våra medarbetare!

Vad gör en supporttekniker?
Som supporttekniker ingår du i en grupp med sju personer som tillsammans utgör kärnan i vår kundsupport. Arbetet består främst av telefonsupport i förstalinjen till alla våra kunder i ägarkommunerna men även av närsupport där du åker ut till kunderna och löser deras behov på plats. Utöver detta även viss del andralinjesupport.

Vem är du?
Arbetet innebär omfattande kundkontakt som ställer krav på både en social och verbal förmåga. Du är en serviceinriktad problemlösare med en genuin vilja att hjälpa våra kunder med deras tekniska behov. Utöver dina personliga egenskaper skall du ha erfarenhet av IT-support och särskilt meriterande är kunskaper inom Microsoft 365.

Du behöver ha förmågan att ta till dig nya kunskaper och kontinuerligt bredda ditt kunnande för att kunna svara upp mot kundernas förväntan på vår kundsupport. Vårt mål är att minst 95 % av våra kunder skall vara nöjda eller mycket nöjda med den hjälp de får från Göliska IT.

Utöver ovanstående kräver arbetet att du kan uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska samt att du har B-körkort.

Tjänsterna vi erbjuder avser allmän visstidsanställning på heltid (vardagar, schemalagd dagtid) fram till och med 2022-10-31 med möjlighet till förlängning.

Nu väntar vi på din ansökan där vi får veta mer om vem du är och vad du gjort innan.

Löneform Månadslön
Kontakt Carl Johan Stenberg, Chef Verksamhetsservice, 0709 583 456
Facklig företrädare Daniel Svensson, Vision, 0510-777089
Sista ansökningsdag 2021-05-23
Ansök via mejl jobb@goliskait.se

Relaterat innehåll

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4 531 30 Lidköping

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

På grund av pågående pandemi krävs tidsbokning. 

"div class="social-icons-container">