Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Samverkan är som innehållet i en godispåse

Skriv ut

Dela

Twittra

Ibland är det lite surt, ibland något segt, men väldigt ofta sött och trevligt. Vi har gått från tre kommuner som startade upp ett samarbete 2005 och nu 14 år senare är vi sex kommuner som samverkar med att utveckla våra verksamheter med stöd av teknik. 

På Göliska IT försöker vi ställa om till att bli en än mer nära och stödjande IT-partner för dig som kund utöver grundleveransen vi har inom IT-drift och support. En ny avdelning har bildats vars huvudsyfte är att möta dina behov av nya tjänster och lösningar genom dialog med våra duktiga IT-rådgivare. Dessa behov kommer sedan med hjälp av vår tekniska kompetens omsättas till en ny tjänst som passar din verksamhet och förflyttar den framåt. Verksamhetsnära IT heter den nya avdelningen och som leds av Emelie Pettersson här på Göliska IT. Kom hit på en kopp kaffe så berättar Emelie mer om varför vi tror att detta kommer att bidra till utveckling av just din verksamhet.

Under 2019 kommer det att hända massor av spännande saker med bäring på digitalisering och vilka möjligheter som ny teknik kan ge oss. Tillsammans med era IT-strateger kommer Göliska IT att utveckla en högre grad av självservice där du som kund kan utföra beställningar av bland annat samverkansmappar, applikationer, behörigheter och andra tjänster som du tidigare har kontaktat Service Desk för att få levererat. Nu kan du göra dessa saker själv när det passar just dig som bäst under dagen utan att vara beroende av andra. Denna självserviceportal kommer att fortsätta utvecklas med mer och mer tjänster under året och du hittar länken på vår Kundweb och snart i startmenyn på din dator.

I kommande artiklar kommer jag att berätta om vad en Robot egentligen gör på dagarna, vilka gemensamma upphandlingar som pågår inom vårt samarbete i Västra Skaraborg, men också lite mer kring hur vi på Göliska IT arbetar för att du skall få en väl fungerande IT-miljö. GLAD PÅSK önskar vi dig och alla dina kollegor.

Anders Thörn, VD

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">