Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

GVS12 har vunnit pris som Årets Guide

Skriv ut

Dela

Twittra

Elisabeth Nyström och Elin Lundqvist

Med på bild från InfoCaption är Elin Lundqvist (Head of customer success)

Projektledare Elisabeth Nyström representerade GVS12 på InfoCaptions User Forum där projektet GVS12 tog hem priset Årets Guide. Nedan beskriver Elisabeth Nyström arbetet med GVS12.

"Jag är så stolt över arbetet som GVS12 (Gemensamt VerksamhetsSystem i 12 kommuner) har gjort. Att 12 kommuner har lyckats att samarbete med att ta fram ett gigantiskt utbildningspaket inom alla verksamheter för Social välfärd; vård och omsorg, individ och familjeomsorg och hälsa sjukvård med flera områden. Att våga lita på de representanter som var utsedda att ta fram ett material som passar alla utan att själv vara delaktigt är modigt. Det var ett viktigt steg i projektet för att få till ett lyckat införande av verksamhetssystemet att utbildningarna var digitala.  Samverkan tvärs över flera kommuner är ett bra sätt att ta tillvara på den gemensamma kunskapen som behövs oavsett arbetsområde."

Infocaptions motivering till priset:

Vi utser varje månad Månadens guide där vi lyfter upp organisationer som vi anser på något innovativt sätt har jobbat med vår plattform och som vi tror kan inspirera andra organisationer. Årets guide utses från dessa tidigare vinnare av Månadens guide. 

Vi vet att det är tuffa förutsättningar inom offentlig sektor och att det sätts krav på att färre ska göra mer för fler. Då är ett utmärkt och nödvändigt verktyg att samarbeta tvärs kommungränser för att båda effektivisera arbetet och dela kunskap tvärs gränserna.

Vinnaren till Årets guide har förutom att på ett mycket snyggt sätt använt InfoCaptions plattform även gjort just det – samarbetat och delat kunskap tvärs gränser.

Stort grattis till Göliska kommun och V12 samarbetsprojekt mellan Socialtjänsten, Vård och omsorg, Hälso- & sjukvård och Funktionsnedsättning!

I korthet så har samarbetet handlat om att skapa gemensamt grundläggande utbildningsmaterial i samband med systeminförande för Lifecare. Utbildningar har delats i portaler och har även kunnat anpassas utifrån de olika kommunernas specifika behov.

Riktigt inspirerande!

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">