Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Nya datorer till förstaårselever på gymnasiet i Skara

Skriv ut

Dela

Twittra

Utdelning datorer på Katedralskolan

Göliska IT var under tisdagen på plats på Katedralskolan i Skara, då nya datorer delades ut till förstaårseleverna.

Nytt läsår innebär nya elever och alla elever som börjar årskurs 1 på gymnasieskolan i Skara får en dator som de har under sin tid på skolan.
Vår personal på plats mötte en gäng "taggade" och en del lite nervösa elever men som var laddade på att få sin nya dator.

- Det är jätte roligt att få vara med och dela ut datorerna till de nya eleverna. Att få träffa dem och deras handledare och administratörer. Det stärker än mer det bra samarbetet vi redan har med skolan, säger Karolin Börjesson Verksamhetsutvecklare på Göliska IT som varit med i flera år då utdelning ska ske.

Det är mycket som ska förberedas och klaffa innan utdelning kan ske och i år som är ett speciellt år med tanke på de långa leveranstiderna av datorer på grund av Covid-19, har förberedelserna börjat tidigare än någonsin. Men Katedral är en av de lyckliga skolorna som har fått sina datorer i tid till skolstarten.

- Datorutdelningen är en av de roligaste dagarna på året för mig som IT-tekniker. Att ge eleverna ett bra digitalt verktyg är viktigt i dagens skola, säger Peter Viktorsson IT-Samordnare på Katedralskolan

Relaterat innehåll

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">