Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Din dators resa via Göliska IT till ditt skrivbord

Skriv ut

Dela

Twittra

Karolin Micael och Clemens

Karolin, Clemens och Micael på inköp & logistik.

Det är vi på inköp och logistik som främst hanterar din hårdvara i form av PC med tillbehör.

Här tar vi emot ny hårdvara från våra leverantörer som vi installerar och sedan levererar ut till våra användare. Vi hanterar uttjänt IT-utrustning som vi återvinner.

Idag jobbar 3 personer på Inköp och logistik som alla ansvarar för olika delar för att beställaren ska känna sig trygg i inköpen och att ditt arbetsredskap ska vara den enklaste delen av ditt arbete.

Men är det allt?
Nej så klart inte. Vi ser till att din dator får rätt rollgrupp, supporterar och informerar om inköp. Vi finns med i arbetet kring upphandlingar och strävar hela tiden efter att processen för beställare och användare ska bli så enkel och korrekt som möjligt.

I stort sett hanterar vi ca 3350 installationer per år, 2350 datorer med återvinning plus tillbehören. Vi hämtar och lämnar IT-produkter inom V6 som är över 3600 km2 stort. Kommunerna som samarbetar inom V6 är Götene, Lidköping, Skara, Essunga, Vara och Grästorps kommuner.

Kartbild med samarabeskommner V6

Viktigt samarbete med vår leverantör
Vi har tät kontakt med våra leverantörer för att omvärldsbevaka och se vad som är nytt på marknaden. I kontakt med leverantören tar vi fram nya produkter som är likvärdiga upphandlade produkter när en modell går ur tiden.

Vi är lyhörda inför alla användare för att hela tiden kunna göra nästkommande modeller ännu bättre för att matcha behovet för de olika förvaltningar och sektorerna som finns i alla 6 kommuner och kommunala bolag.

Produktevent och framtidsvisioner
Vi beställer och supporterar i licensfrågor, ordnar event för information till alla beställare och ibland även användare. Vi är med i mötesgrupper där nutid och framtid diskuteras och hjälper där med till att vara en informationsspridare över kommungränserna för att fler ska kunna ta del av smarta tips och information som gäller inköp och användning av produkterna.

Relaterat innehåll

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">